srijeda, 17. studenoga 2010.

20.11.2009.- >za nas možda nedostižna prošlost?

20.11.2009. CTV je objavila vijest o teoriji dr.Zambonia koja MS dovodi u vezu sa vaskularnom bolesti CCSVI.
Do danas je prošlo godinu dana i mi imamo situaciju koju ću vam predočiti slijedećim pismima.
U proteklim mjesecima dopisivala/i smo se

Saborska zastupnica je nakon razgovora s nama i sagledavanjem cijelog problema oko pristupa liječenju MS uputila pismo MZSS.


Onda je stiglo očitovanje HDR koje možete pročitati u prethodnom postu, kao i izjaviu kanadskih radiologa, rekla bih drugačiju od naše.
I za kraj odgovor na zastupničko pitanje, našeg ministra MZSS.





Što reći?
Ako čitate ovaj blog, znate da sam obavila postupak u Nišu. Pošto vjerujem da je to nešto što MS-u pristupa na potpuno drugačiji način, mislim da je vrijedno boriti se.
Danas ako krenemo tragom venske cirkulacije i istraživanja do kojih sve poremećaja loša cerebralna cirkulacija dovodi, pitam se kako je moguće da se tome pridavala tako minorna pozornost.

Zajedno možemo učiniti puno, pojedinac može kao dosadna osa oblijetati oko cvijeta. Ja to i radim, ali molim i druge, a naročito udruge da se angažiraju.
Ovi dopisu ne mogu značiti kraj ove priče.
Prof.dr.Demarin i njene suradnice bile su kod dr. Zambonia na predstavljanju dijagnostike i teorije CCSVI, također su bile i u 05/2010. u Rijeci na predavanju dr. Živadinova, već imamo dosta ljudi koji su prošli postupak i ovo ne smije ostati prešućeno.

Nema komentara:

Objavi komentar